Gnagare

PomPom

Stad: Örebro (Odensbacken)

Ålder: född 2020

Kön: hona

PomPom kom till Smådjurschansen i november 2020 efter att ha omhändertagits från ett hem där hon bodde i en alldeles för liten bur utan leksaker och bäddmaterial. Hon var väldigt understimulerad när hon kom till oss då hon inte fått komma ut ur buren på länge. Pom är en pigg hamster med mycket fart i. Hon är lätt att hantera och väldigt snäll.

Priset för att adoptera PomPom är 200kr.

 

PimPim - bokad

Stad: Örebro (Odensbacken)

Ålder: född 2020

Kön: hona

PimPim kom till Smådjurschansen i november 2020 efter att ha omhändertagits från ett hem där hon bodde i en alldeles för liten bur utan leksaker och bäddmaterial. Hon var väldigt understimulerad när hon kom till oss då hon inte fått komma ut ur buren på länge. Pim är väldigt lugn och snäll. Hon är trygg i all hantering.

Priset för att adoptera PimPim är 200kr.

 

Chilla - bokad

Stad: Stockholm (Hägersten)

Ålder: född 2010

Kön: hona

Chilla kom till Smådjurschansen i oktober 2020 då hennes familj inte längre hade tid för henne på grund av personliga skäl. Hon är en pigg och glad tjej som älskar att om kvällarna springa runt och utforska jourhemmets alla vrår. Hon är van vid katt, kanin och marsvin. Chilla har bott ensam sedan hon var 5 år gamma och vår önskan är att hon i sitt framtida hem får sällskap av andra chinchillor.

Priset för att adoptera Chilla är 500kr.

 

Wallace och Gromit - bokade

Stad: Örebro (Odensbacken)

Ålder: ca födda mellan 16 juli – 30 juli

Kön: hanar

I juli 2020 omhändertog Smådjurschansen ett stort antal råttor som Länsstyrelsen omhändertagit från vanvård. Flera av dessa var dräktiga och födde ungar i jourhemmet. Dessa ungar är nu tillgängliga för adoption.Wallace och Gromit adopteras tillsammans. De är mycket sociala och glada, de älskar människor och tycker det är jättekul att få springa lösa. När man sträcker in handen till dem så blir de alldeles exalterade och slickar gärna på handen tills man bli alldeles blöt. De älskar människor och mysgnager bara av att man sitter bredvid deras bur och pratar med dem. 

Priset för att adoptera Wallace och Gromit är 600kr.