Gnagare

Tacos och Nachos

Stad: Uppsala

Ålder: 

Kön: hanar

Kastrerade: nej

Tacos och Nachos kom till Smådjurschansen efter att de omhändertagits från ett hem där de ej fått den vård, omsorg och kärlek som de behöver. De är två glada och snälla pojkar men som ännu är lite tveksamma till människor. Sedan de kom till jourhemmet har de dock gjort framsteg i sin socialisering och Tacos har låtit sig bli klappad på huvudet. 
  
Priset för att adoptera Nachos och Tacos är 600kr

Shiro - bokad

Stad: Stockholm (Älvsjö)

Ålder: född 2018

Kön: hane

Kastrerad: nej

Shiro kom till Smådjurschansen i april efter att hans vän gått bort och familjen inte ville ha fler marsvin. Han är av rasen Lunkarya. Han är mycket snäll och fungerar bra med andra marsvin. Mer info kommer snart. 
  
Priset för att adoptera Shiro är 600 kr.

Kiwi, Litchi och Peach - bokade

Stad: Stockholm

Ålder: födda 2020-05-27

Kön: honor

Råttorna Kiwi, Litchi och Peach kom till Smådjurschansen då deras tidigare familj inte riktigt hade tid för dem längre. När de först kom till jourhemmet var de lite avvaktade och blyga inför allt det nya men de blev snabbt varma i kläderna och numera tar de mer än gärna för sig. De röjer gärna runt i hemmet och hittar på små äventyr, hittar nya saker att klättra på eller hittar mat att samla på. Supertrevliga och väldigt snälla små råttisar.  

 → När man adopterar Kiwi, Litchi och Peach får man, utan extra kostnad, med sig deras nuvarande bur. Det är en Savic Royal Suite 95 Double, nypris ca 3700kr. 

 

Priset för att adoptera tjejerna är 900 kr