Kaniner honor

Zoe

Stad: Örebro

Ålder: född 2019-03-22

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Zoe kom till Smådjurschansen i augusti 2020 på grund av allergi. Hon kommer från början från en djuraffär och har bott i samma familj sedan hon var bebis. Zoe är van att bo med andra kaniner och vill ha en kaninkompis i sitt nya hem. Hon är även van vid att ha barn omkring sig. Zoe är mycket nyfiken, snäll och aktiv men lite blyg då hon inte blev hanterad så mycket i sitt förra hem men tack vare hennes nyfikenhet tror vi att hon har stor potential att bli en fin vän till sin matte eller husse. Hon vill helst inte bli upplyft men väl i famnen så sitter hon rätt så stilla. I dagsläget bor hon utomhus men har tidigare bott inomhus. Hon har fått sina kind-och framtänder kontrollerade hos veterinär i samband med kastrering. 

Priset för att adoptera Zoe är 1800kr

 

Brownie

Stad: Stockholm (Älvsjö)

Ålder: född 2019-12

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Brownie kom till Smådjurschansen i augusti 2020 då hon inte fungerade ihop med sin syster. Hon har bott hos samma familj sen hon var 6 veckor gammal och kommer ursprungligen från en uppfödare. Brownie är en van innekanin men har varit ute på dagarna och trivs med det också. Hon har bott med barn i åldern 8 och uppåt. Hon är en sprallig och nyfiken kanin som inte gillar att bli lyft men som gärna låter sig bli klappad. Hon är rädd för hastiga rörelser och ljud så hon passar inte i en småbarnsfamilj eller med ettriga hundar. Brownie gillar att utforska och hoppar jättehögt. Hennes jourhem beskriver henne som en blandning mellan katt och bergsget i en kanins kropp. Brownie är rumsren. Hon älskar sammetstyg och biter och slickar gärna på det. Hon kan nafsa på en om man sitter i vägen för henne men hon biter inte i händer eller fingrar. Brownie har fått sina fram-och kindtänder kontrollerade av veterinär i samband med kastrering. 
 
Priset för att adoptera Brownie är 1800 kr. 

Luna

Stad: Göteborg

Ålder: född 2019

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Luna kom till Smådjurschansen i oktober 2020 efter att ha räddats från vanvård. Som kanin är Luna reserverad och förstår inte riktigt vitsen i att gosa. Att klappa henne går bra ibland när hon känner för det. Hon gillar för det mesta att äta och vila. Förutom hö har hon fått smaka på gurka och broccoli det togs tacksamt emot. Luna är nyfiken men försiktig och än så länge lämnar hon inte sitt rum men kikar ibland ut genom dörröppningen. Om jourmatte sitter inne hos henne på golvet kommer hon gärna fram och kollar läget. Luna är på god väg att bli rumsren.

 

Priset för att adoptera Luna är 1800 kr. 
 

Vanilj

Stad: Örebro (Hampetorp)

Ålder: okänd

Kön: Hona

Kastrerad: kommer kastreras

Vaccinerad: kommer kastreras

Vanilj kom till Smådjurschansen i oktober 2020 efter att hon hittats dumpad intill en 90-väg. Hon är en modig tjej som gärna utforskar sin omgivning och hon fungerar bra med barn. Hon har tidigare bott tillsammans med andra kaniner och vill gärna ha en kaninkompis i sitt nya hem. Jourhemmets katter är dock inte så populära enligt Vanilj. Hon är en mysig kanin som tycker om att bli kliad i pannan. Vanilj kommer få sina kind-och framtänder kontrollerade i samband med kastrering. 
 
Priset för att adoptera Vanilj är 1800 kr. 
 

Sitka

Stad: Köping

Ålder: okänd

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Sitka kom till Smådjurschansen efter att länsstyrelsen omhändertagit henne från vanvård. Hon är en pigg och busig kanin. Sitka bor inomhus och trivs med det, men han även bott utomhus och trivdes med det också. Mer info kommer snart.

Priset för att adoptera Sitka är 1800kr

Aniak

Stad: Köping

Ålder: okänd

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Aniak kom till Smådjurschansen i juni 2020 efter att ha omhändertagits från vanvård av länsstyrelsen. Hon är ett riktigt litet matvrak och kommer springades så fort det vankas mat. Klappar och gos är inget som Aniak ännu förstått sig på, men vi hoppas och tror att hon snart kommer förstå att det faktiskt kan vara rätt mysigt med gos. Jourmatte har fått gosa med henne en gång och då tyckte Aniak att det var mysigt, innan hon kom på att hon måste springa och gömma sig så inte jourmatte tar henne och ska klippa klorna eller hitta på något annat otäckt. Aniak kommer få sina fram -och kindtänder kontrollerade i samband med att hon kastreras.

Priset för att adoptera Aniak är 1800 kr.

Marma

Stad: Uppsala (Faringe)

Ålder: okänd

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Marma kom till Smådjurschansen efter att länsstyrelsen omhändertagit henne från vanvård. Marma är en försiktig tjej och visar direkt att hon inte är farlig eller elak mot de andra kaninerna. Hon vill inte skapa konflikter och böjer gärna fram huvudet för att bli pussad på av sina kaninkompisar. Hon tycker att det är läskigt om man kommer för snabbt fram och skulle gärna vilja komma till ett hem som kan ge henne tid att lära sig lita på människor igen. Marma bor inomhus nu och trivs med det men trivs även bra som utekanin.

Priset för att adoptera Marma är 1800kr

Jälla

Stad: Uppsala (Faringe)

Ålder: född 2016

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Jälla kom till Smådjurschansen efter att länsstyrelsen omhändertagit henne från vanvård. Vi tror hon är av rasen Lilla tysk vädur. Jälla är en tjej med attityd. Hon bestämmer hur nära de andra kaninerna får vara och hon skulle nog tycka bäst om att ha en kastrerad hane som kompis att pyssla om. Hon är väldigt nyfiken och är väldigt snäll att klippa klorna på. Jälla tycker om att bo både ute och inne.

Priset för att adoptera Jälla är 1800kr

Zhi Jiang - bokad

Stad: Örebro

Ålder: född 2016

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Chipmärkt: ja

Zhi kom till Smådjurschansen efter att länsstyrelsen omhändertagit henne från vanvård. Hon är en snäll dvärgvädur. Den 16 juni födde hon 2 ungar och kan inte flytta förrän de är avvanda och hon kan kastreras. Hon går dock bra att boka. Hon är snäll med andra kaniner och vill gärna ha en kompis i sitt nya hem. 

Priset för att adoptera Zhi Jiang är 1200kr

Willow - bokad

Stad: Stockholm (Gottröra)

Ålder: okänd

Kön: Hona

Kastrerad: ska kastreras

Chipmärkt: ska chipmärkas

Vaccinerad: ska vaccineras

Willow kom till Smådjurschansen efter att länsstyrelsen omhändertagit henne från vanvård. Vi tror att hon är av rasen Lilla tysk vädur. Hon är snäll att hantera. Hon är eventuellt dräktig varför vi ännu inte kan säga ett datum då hon är redo för adoption. Det går dock bra att boka henne. Hon bor just nu tillsammans med Savannah, de kan adopteras tillsammans eller var för sig. De vill ha kaninkompis i sitt nya hem. 

Priset för att adoptera Willow är 1800kr

Louisiana - bokad

Stad: Saxdalen

Ålder: född 2017

Kön: Hona

Kastrerad: ska kastreras

Chipmärkt: ska chipmärkas

Louisiana kom till Smådjurschansen i juni 2020 efter att ha omhändertagits från vanvård av länsstyrelsen. Hon födde kort efter omhändertagandet 3 ungar vilka är flyttklara 24 juli. Efter det ska Louisiana kastreras, chippas och få kind-och framtänderna kontrollerade hos veterinär. Louisiana är en snäll dvärgvädur, hon var rädd i början men det går bättre och bättre. 
 
Priset för att adoptera Louisiana är 1200 kr. 

Nässla - bokad

Stad: Karlsholmsbruk (kan tas till Gävle eller Uppsala)

Ålder: okänd, troligtvis ung

Kön: Hona

Kastrerad: ska kastreras

Chipmärkt: ska chipmärkas

Nässla kom till Smådjurschansen i juli 2020 efter hon hittats utomhus. Hon är en liten, tam tjej som tycker om att bli klappad och är okej med att bli buren, hon kan sprattla ibland. Hon är nyfiken och väldigt matglad. Nässla är påhittig och kan ta sig ut ur inhägnader, kanske är detta anledningen till att hon var hemlös. Därav behövs bra rymningssäkrade ytor då hon är lite av en utbrytardrottning. Hon skulle troligen uppskatta kaninkompisar då hon visar stort intresse för jourhemmets egna kanin. Hon bor ute nu men skulle troligen trivas inne också, hon skulle dock troligen behöva en del rumsrenhetsträning. Nässla kommer få sina kind-och framtänder kollade av veterinär i samband med kastrering. 
 
Priset för att adoptera Nässla är 1200 kr. 

Orsa - bokad

Stad: Uppsala (Faringe)

Ålder: okänd

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Orsa kom till Smådjurschansen efter att länsstyrelsen omhändertagit henne från vanvård. Hon är en Fransk Vädur och är en väldigt snäll tjej. I den grupp hon bor i nu så är hon väldigt mild i sitt temperament och vill hela tiden visa att hon inte är elak eller farlig mot de andra kaninerna. Hon har lite hack i sina öron men är otroligt söt och rar, utsidan är inte allt. Orsa är väldigt snäll att klippa klorna på och hon skulle nog fungera bra som en innekanin. Just nu bor hon ute i en stor rastgård/hägn och verkar trivas väldigt bra med det också.

Priset för att adoptera Orsa är 1800kr

Ketchaikan - bokad

Stad: Örebro

Ålder: 2019

Kön: Hona

Kastrerad: kommer kastreras

Vaccinerad: kommer vaccineras

Ketchaikan kom till Smådjurschansen efter att länsstyrelsen omhändertagit henne från vanvård. Vi tror att hon är en kanin av rasen Lilla Tysk Vädur. Hon bor inomhus just nu och hon trivs bra med det. Hon har även bott utomhus i hägn med flera andra kaniner och trivdes även med det. Hon är mysig och social och gillar att bli klappad på huvudet. Mer info kommer snart.

Priset för att adoptera Ketchaikan är 1800kr

Gränna - bokad

Stad: Uppsala (Faringe)

Ålder: okänd

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Gränna kom till Smådjurschansen efter att länsstyrelsen omhändertagit henne från vanvård. Gränna är en pigg och framåt tjej. Hon gillar att utforska och är väldigt kavat. Hon är väldigt bra kompis med Hassela och Länna. Hon är väldigt snäll att bära och klippa klorna på. Hona skulle nog trivas som innekanin, men älskar utflykter i det gröna.

Priset för att adoptera Gränna är 1800kr

Hassela - bokad

Stad: Uppsala (Faringe)

Ålder: okänd

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Hassela kom till Smådjurschansen efter att länsstyrelsen omhändertagit henne från vanvård. Hon är en snäll kanin som just nu bor i ett hägn med 9 andra honor. Vi tror hon är av rasen Lilla tysk vädur. Hon är eventuellt dräktig varför vi ännu inte kan säga ett datum då hon är redo för adoption. Det går dock bra att boka henne.

Priset för att adoptera Hassela är 1800kr

Stella - bokad

Stad: Stockholm (Rågsved)

Ålder: född hösten 2015

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Chipmärkt: ja

Stella kom till Smådjurschansen i juli 2020 då hennes kaninkompis dött och Stella satt ensam ute. Stella bor nu inne och trivs både som inne- och utekanin. Stella är en glad och nyfiken dvärgvädur. Hon är sällskaplig men vill inte bli buren. Stella har fått sina kind-och framtänder kontrollerade hos veterinär. Hon är rumsren. Mer info kommer. 
 
Priset för att adoptera Stella är 1200 kr. 
 

Sävja - bokad

Stad: Uppsala (Faringe)

Ålder: född 2017

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Sävja kom till Smådjurschansen efter att länsstyrelsen omhändertagit henne från vanvård. Hon är en snäll kanin som just nu bor i ett hägn med andra kaniner Vi tror hon är av rasen Fransk Vädur. Sävja kommer få sina kind-och framtänder kontrollerade av veterinär i samband med kastrering. 

Priset för att adoptera Sävja är 1800kr

Dixie - bokad

Stad: Uppsala

Ålder: född 2018-04

Kön: Hona

Kastrerad: kommer kastreras

Vaccinerad: kommer vaccineras

Dixie kom till Smådjurschansen i augusti 2020 då hon var en för livlig kompis till familjens hane och riskerade avlivning. Innan dess kom hon från en familj som inte hade tid eller intresse för henne. Dixie är en jättehärlig kanintjej som tycker om att få springa. Hon tycker om att bli klappad på och kelad med, är jättemysig och tigger gos. Hon är inte så förtjust i att bli upplyft. Hon är en nyfiken tjej som tycker om att gräva. Hon behöver sällskap och närhet av människor. Hon saknar en klo men det är inget hon lider av. Dixie är van att bo både inne och ute och hon är van vid katter och äldre barn. Bor hon inomhus vill hon ha mattor att skutta på, hala golv är läskigt tycker Dixie. Hon kan grymta till och boxa till med framtassarna om det något som inte passar henne. Dixie kommer få sina kid-och framtänder kollade av veterinär i samband med kastrering.
 
Priset för att adoptera Dixie är 1800 kr.

Daisy - bokad

Stad: Borås

Ålder: född 13-05-2017

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Daisy kom till Smådjurschansen i september 2020 då hennes ägare inte längre kunde ha kvar henne. Daisy kommer från början från en djurbutik och har hittills haft två hem. Hon är van med att bo frigående inne och att få komma ut i hage och på promenad i sele. Hon älskar att skutta omkring och undersöka, gräva och slappa i gräset så Daisy skulle trivas med att bo utomhus också. Hon går på låda och är rumsren. Daisy är en glad, social och lätthanterlig dvärgvädur. Att kolla tänder, klippa klor och bli borstad är inga problem. Daisy kan vara lite tillbakadragen mot folk hon inte riktigt känner men det brukar gå över fort. Hon har blivit mycket mer social och orädd under det senaste året. Hon är nyfiken och kommer gärna fram och kollar vad man gör. Daisy älskar att bli kliad på nosryggen, då riktigt gosar hon ner sig. Att få mycket motion och aktivering är viktigt för henne. Hon älskar godis och mat och kan bli lite ivrig när man ska ge henne det. Får hon den aktivering hon behöver så är hon väldigt lugn av sig. Daisy är van vid hund. Daisy kommer få sina fram- och kindtänder kontrollerade hos veterinär när hon kastreras. 
 
Priset för att adoptera Daisy är 1800 kr.

Valencia - bokad

Stad: Örebro

Ålder: okänd

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Chipmärkt: ja

Valencia kom till Smådjurschansen efter att länsstyrelsen omhändertagit henne från vanvård. Hon fungerar bra med andra kaniner.  Valencia är en riktig livsnjutare och hon älskar godis, klappar och mys. Hon är en dvärgvädur. Valencia bor utomhus men kan nog tänka sig att bo inne också. Valencia kan adopteras med Valetta, detta är dock inget krav. Valencia har fått sina kind-och framtänder kollade av veterinär. 

Priset för att adoptera Valencia är 1800kr

Valetta - bokad

Stad: Örebro

Ålder: född 2018

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Chipmärkt: ja

Valetta kom till Smådjurschansen efter att länsstyrelsen omhändertagit henne från vanvård. Hon är en dvärgvädur. Hon fungerar bra med andra kaniner men förstår sig inte på människor riktigt än. Valetta bor utomhus men kan tänka sig att bo inne också. Valetta har fått sina kind-och framtänder kollade av veterinär. 

Priset för att adoptera Valetta är 1200kr

Mini - bokad

Stad: Göteborg

Ålder: född augusti 2014

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Mini kom till Smådjurschansen i juli 2020 då hon inte trivdes med sin familjs nya bebis. Mini är en väldigt gosig och social kanin. Hon vill alltid vara med och hon fullkomligt älskar att bli klappad. Hon är väldigt pigg, sover på nätterna och vaken under dagtid. Mini behöver en del pälsvård samt få pälsen runtom ögonen klippt emellanåt då hon har så långt hår att det kommer in ögonen annars. Om Mini känner sig trängd kan hon visa det genom att slå med tassarna. Mini är renlig av sig och använder toalåda. Mini ska med sin historik inte bo i hem med små barn. Hon är van vid både andra kaniner och katter och vill gärna ha en kaninkompis i sitt nya hem. Mini har fått sina fram- och kindtänder kontrollerade hos veterinär.
 
Priset för att adoptera Mini är 1000kr. 

Lilly - bokad

Stad: Stockholm (Johanneshov)

Ålder: född vecka 12 2019

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Lilly kom till Smådjurschansen i augusti 2020 på grund av allergi allergi. Hon köptes från en djuraffär och har bott i samma familj med sina systrar sen hon var en kaninunge, vilket fungerade jättebra och hon vill gärna få en eller flera kaninvänner i sitt nya hem. Lilly är ranglåg mot andra kaniner. Hon är väldigt snäll och lite försiktig. Hon tycker att vi människor är litet läskiga när vi rör oss i hennes närhet men väl i famnen eller i knät så trivs hon bra. Ännu bättre blir det om det också bjuds på något ätbart då Lilly är ett riktigt matvrak. Lilly är enkel att bära och klorna är enkla att klippa. Lilly bor just nu utomhus men har tidigare bott inomhus och hon verkar trivas bra med bägge. Lilly är van vid barn. Hon har fått sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär i samband med kastrering. 

 
Priset för att adoptera Lilly är 1800 kr. 
 

Nellie - bokad

Stad: Uppsala

Ålder: född 2018-03-27

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Nellie kom till Smådjurschansen i oktober 2020 då hennes familj inte längre hade tid med henne. Nellie är en renrasig dvärgvädur som ursprungligen kommer  från en uppfödare. Nellie är van sedan tidigare att bo ute men bor nu inomhus i sitt jourhem.Hon är en pigg och framåt tjej som samtidigt är lite blyg för oss människor. Hon är väldigt nyfiken på sin omgivning och gillar att ta en myspaus på olika ställen. Hon gillar att bli klappad på huvud och rygg men blir gärna inte upplyft. Nellie håller på att lära sig att bli rumsren. Hon har fått sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär. 
 
Priset för att adoptera Nellie är 1800 kr.  

Tesla - bokad

Stad: Örebro

Ålder: okänd

Kön: Hona

Kastrerad: ska kastreras 1/12

Vaccinerad: ska vaccineras 1/12

Tesla kom till Smådjurschansen i oktober 2020 efter att hon hittats dumpad intill en 90-väg. Tesla är en mycket lugn, social och go tjej som älskar att bli klappad på. Hon är nyfiken och kontaktsökande och mycket trygg i sig själv. Tesla är lätt att hålla i famnen. Tesla går bra ihop med andra kaniner och fungerar med barn. THon bor utomhus i sitt jourhem´och kan absolut fortsätta bo utomhus, vi tror dock att hon skulle trivas jättebra som innekanin då hon är så pass social och tillgiven mot människor. Tesla fäller päls på bilderna och ser därför lite tufsig ut. Hon kommer att få sina kind-och framtänder kontrollerade av veterinär i samband med kastrering. 
 
Priset för att adoptera Tesla är 1800 kr. 
 

Belle - bokad

Stad: Borlänge

Ålder: född i maj 2020

Kön: Hona

Kastrerad: kommer kastreras

Vaccinerad: kommer vaccineras

Belle kom till Smådjurschansen i november 2020 tillsammans med sin mamma Flora efter att ha räddats från ett hem där de bodde i en liten hundbur. Belle var från början innekanin men bor nu ute, vi tror dock att hon passar bäst som innekanin. Belle är verkligen den gladaste kaninen, hon älskar att busa, gosa och leka. Ett stort matvraket är hon med och hon älskar allt som går att äta. Att gräva i sängen är en av hennes favoritsysslor, då kommer verkligen hennes personlighet fram. Om du är med henne och gosar så riskerar du att bli överöst med en massa pussar. Hon är överlag en väldigt framåt och social kanin. Belle kommer få sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär i samband med kastrering. 

 
Priset för att adoptera Belle är 1800kr
 

Flora - bokad

Stad: Falun

Ålder: ca 1,5 år gammal

Kön: Hona

Kastrerad: kommer kastreras

Vaccinerad: kommer vaccineras

Flora kom till Smådjurschansen i november 2020 tillsammans med sin dotter Belle efter att ha räddats från ett hem där de bodde i en liten hundbur. Flora är världens snällaste tjej som älskar att skutta runt fritt och utforska själv. Hon kan vara den mest matglada kaninen du kommer träffa, en riktigt glupsk tjej, så hon kommer att springa efter dina fötter när du hämtar något ätbart. Hon är väldigt nyfiken av sig och vill gärna hoppa upp på soffbordet och stjäla allt ifrån tv-kontrollen till den goda bullen på fikafatetl. Flora är väldigt ren och ordentlig av sig och hon har inget intresse av att gnaga på kablar, möbler eller andra textiler. Flora är rumsren vilket gör det väldigt enkelt att låta henne springa fritt. Hon är överlag en enkel kanin att ha att göra med. Flora är van vid andra djur som exempelvis hundar. Hon är väldigt obrydd av sig så höga ljus som till exempel dammsugaren är inga problem runt henne. Flora kan bo både inomhus och utomhus, hon har tidigare bott utomhus och hon trivs med båda delarna. Flora kommer få sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär i samband med kastrering. 
 
Priset för att adoptera Flora är 1800kr
 

Länna - bokad

Stad: Uppsala (Faringe)

Ålder: okänd

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Länna kom till Smådjurschansen efter att länsstyrelsen omhändertagit henne från vanvård. Hon var en liten försiktig fröken början men nu efter kastreringen så har hon blommat ut ordentligt och tar för sig och är nyfiken på allt och alla. Det är en tjej som gärna vill utforska omgivningen och som inte söker bråk med kaninkompisar. Hon har snabbt visat att hon är underlägsen. Hon har på kort tid börjat förstå det här med toaåda och att det är där man ska uträtta toabestyren, så hon är på god väg att bli rumsren. Just nu så bor hon inomhus sedan hon kastrerades och vi tror att det är det hon gärna vill fortsätta att göra. Länna har fått sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär.

Priset för att adoptera Länna är 1800kr

Mercedes - bokad

Stad: Örebro

Ålder: ca 2 år troligtvis

Kön: Hona

Kastrerad: kommer kastreras

Vaccinerad: kommer vaccineras

Mercedes kom till Smådjurschansen efter att ha hittats övergiven intill en 90-väg. Hon är en glad och lätthanterad tjej som tycker om att gosa. Hon söker gärna upp en för att tigga uppmärksamhet. Hon är van vid hundar och katter. Mercedes kommer få sina kind-och framtänder kontrollerade hos veterinär i samband med kastrering. 

Priset för att adoptera Mercedes är 1800kr

 

Palmer - bokad

Stad: Stockholm (Täby)

Ålder: född 2018

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Vaccinerad: ja

Palmer kom till Smådjurschansen efter att länsstyrelsen omhändertagit henne från vanvård. Palmer är en lugn kanin som gärna iakttar människor på avstånd. Hon tycker än så länge att det är otäckt att bli upplyft men hon har blivit mycket lugnare vid hantering under tiden i jourhemmet. Palmer har tidigare bott utomhus med andra kaniner och det trivdes hon med. Hon bor nu inomhus och det går bra även det. Hon har fått sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär. 

Priset för att adoptera Palmer är 1800kr