Kaninungar

Måne

Stad: Stockholm (Huddinge)

Ålder: okänd

Kön: hane

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då han är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Måne kom till Smådjurschansen efter att han hittades svårt uttorkad en av sommarens varmaste dagar med fötterna fast i ett fotbollsnät. Han hämtades av djurambulansen som kontaktade viltvårdare som i sin tur hänvisade till oss. Måne är en nervös liten kanin som ännu inte förstår sig på att människor i hans omgivning vill honom väl. Han är helt rumsren. Han är otroligt spänstig, snabb och smart och listar ut på en gång hur alla nya leksaker som han får fungerar. När det är rörelse i lägenheten gömmer han sig gärna bakom gardiner eller kläder. När jourmatte ligger i sängen eller soffan kikar Måne fram för att se om det finns godsaker framme. På nätterna och om dagarna när jourmatte inte är hemma springer han runt och roar sig för fullt utan att vandalisera. En lugn, snäll och stabil artfrände är något som Måne måste ha i sitt framtida hem. 

Priset för att adoptera Måne är 1000kr. 

Reebok

Stad: Örebro

Ålder: född 2020-07

Kön: hona

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då hon är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Reebok var hemlös som kaninunge och fångades in av Smådjurschansen i september tillsammans med sina syskon, däribland  Nike, Puma och Adidas. De var då cirka 3-4 veckor gamla och helt hjälplösa ute i det vilda där många faror lurade på dem. Några av ungarna som fångades in var undernärda och magra och överlevde tyvärr inte. Reebok bor idag utomhus i ett kaninhus i flera våningar och med tillhörande inhägnad. Hon bor tillsammans med Nike, Adidas och Puma och de trivs mycket bra tillsammans. Reebok är, precis som Adidas, nyfiken, social och framåt och kommer gärna fram och kikar när man är i deras hage. Hon är snäll i famnen och är gärna med och framme när jourmatte städar kaninhuset. Reebok är mycket lik Adidas men är än så länge lite mindre i storlek. Reebok tyr sig mycket till Adidas och är gärna nära och tillsammans med henneReebok skulle nog trivas bäst som innekanin för att få möjlighet att bli riktigt tam och vänja sig vid ett liv medmänniskor. Hon kan med fördel adopteras tillsammans med Nike, Puma eller Adidas. Reebok har fått sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär.

 
Priset för att adoptera Reebok är 1000kr.

Adidas

Stad: Örebro

Ålder: född 2020-07

Kön: hona

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då hen är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Adidas var hemlös som kaninunge och fångades in av Smådjurschansen i september tillsammans med sina syskon, däribland  Nike, Reebok och Puma. De var då cirka 3-4 veckor gamla och helt hjälplösa ute i det vilda där många faror lurade på dem. Några av ungarna som fångades in var undernärda och magra och överlevde tyvärr inte. Adidas bor idag utomhus i ett kaninhus i flera våningar och med tillhörande inhägnad. Hon bor tillsammans med Nike, Reebok och Puma och de trivs mycket bra tillsammans. Adidas är nyfiken, social och framåt och tycker det är mysigt att sitta i famnen och gosa.  Hon är gärna med och framme när jourmatte städar kaninhuset, det är superspännande när något händer! Adidas är snäll i hantering. Adidas skulle nog trivas bäst som innekanin, i alla fall denna första vinter för att få möjlighet att bli riktigt tam och vänja sig vid människor. Adida kan adopteras tillsammans med Nike, Puma eller Reebok. Adidas har fått sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär.

Priset för att adoptera Adidas är 1000kr.

Nike

Stad: Örebro

Ålder: född 2020-07

Kön: hona

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då hon är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Nike var en hemlös kaninunge som fångades in den i början av september under en container på väster i Örebro. Hon var då troligtvis cirka 5-6 veckor gammal och rädd, förvildad och kvick. Hon bor i jourhem inomhus tillsammans med flera yngre kaninungar som fångades in vid samma tillfälle. Nike har under denna tid i jourhem blivit mycket tryggare och mer självsäker även om hon fortfarande gärna gömmer sig om man kommer lite för snabbt fram till henne. Hon tycker det är lite läskigt att vara i famnenNike skulle nog trivas bäst inomhus denna vinter för att övervinna sina sista rädslor för människor och utvecklas till en ännu lugnare och tryggare tjej. Nike gillar att utforska och har i jourhemmet inga problem med att skutta runt på mattor och golv. Hon är helt enkelt en supersöt, lite ängslig, men ändå kavat kanintjej som väntar på sitt alldeles egna hem. Nike kan adopteras tillsammans med Puma, Adidas eller Reebok som hon bor tillsammans med. Nike har fått sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär. 

Priset för att adoptera Nike är 1000kr.

Dipton

Stad: Stockholm (Danderyd)

Ålder: född 2020-07-04

Kön: hane

Kastrerad: adopteras med kastreringskrav då han är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Diptons mamma Pisa kom till Smådjurschansen i ett vanvårdsärende och var då redan dräktig. Hon har ett mysigt temperament som vi hennes ungar har ärvt. Vi tror att de är dvärgvädurar, det skulle även kunna vara Lilla Tysk vädur i dem. Dipton är en social och glad kille som tycker om att upptäcka med sina syskon. Dipton kommer alltid fram när man kommer ut till honom och han är väldigt matglad.  Dipton är lätt i all hantering även fast han inte älskar att bli lyft och är lite småskygg av sig. Detta har dock blivit mycket bättre när han har blivit större och mer självsäker. Han tränar fortfarande på att bli rumsren. Alla hans syskon blev snabbt rumsrena när de flyttade. Dipton har fått sina kind-och framtänder kontrollerade av veterinär i samband med vaccinering. 
 
Priset för att adoptera Dipton är 1000 kr. 
 

Bluff

Stad: Stockholm (Danderyd)

Ålder: född 2020-07-04

Kön: hane

Kastrerad: adopteras med kastreringskrav då han är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Bluffs mamma Pisa kom till Smådjurschansen i ett vanvårdsärende och var då redan dräktig. Hon har ett mysigt temperament som hennes ungar har ärvt. Vi tror att de är dvärgvädurar, det skulle även kunna vara Lilla Tysk vädur i dem. Bluff är en framåt och social kanin. Han är glad och tycker om mat. Han kommer alltid fram när man kommer ut till honom och då vill han ha mat. Bluff är lätt i all hantering även fast han inte älskar att gosa. Han är är inte helst rumsren ännu men alla hans syskon blev det så snart de adopterades. Han har fått sina kind-och framtänder kontrollerade av veterinär i samband med vaccinering.

Priset för att adoptera Bluff är 1000kr.

Doris

Stad: Borlänge

Ålder: född 2020-07-05

Kön: hona

Kastrerad: adopteras med kastreringskrav då hon är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Doris kom till Smådjurschansen 6/9–2020 tillsammans med sina syskon Rut, Hedvig och Gottfrid. Kullen är född 5/7–2020 och blev omhändertagna vid födsel på grund av bristande intresse hos ägaren. Då det inte fanns möjligheten för omhändertagaren att ha kvar dem kom de därefter till Smådjurschansen. Doris är en aktiv liten tjej men som kan vara något tillbakadragen för människor. Efter att ha fått luktat lite på en blir hon gärna klappad men tycker det är lite otäckt att bli buren. Syskonen har tidigare bott utomhus men bor nu inomhus och upplevs trivas bra i båda miljöerna. Hon har fått sina fram- och kindtänder kontrollerade hos veterinär. 

 
Priset för att adoptera Doris är 1000 kr. 
 

Lácite

Stad: Stockholm

Ålder: 2020-06-25

Kön: hane

Kastrerad: kommer kastreras

Vaccinerad: ja

Lácite kom till Smådjurschansen i augusti 2020 tillsammans med sin mamma och sina syskon. En familj köpte två kaniner på blocket som skulle vara två honor men det visade sig snabbt att det inte stämde. Tre kullar hann honan föda innan vi hämtade hanen och den första kullen. Vi tog därefter emot andra kullen och sedan den tredje och sista kullen samt mamman. Både föräldrarna och ungarna är väldigt trevliga i temperamentet. Lácite är en oerhört snäll och nyfiken kanin som gärna skuttar runt och utforskar miljön. Utöver att springa runt och göra glädjeskutt lägger han sig gärna utbredd på mattan och tar en liten tupplur. Han bor idag inomhus och är rumsren. Lácite har en väldigt fluffig päls som kräver borstning. Med lite mutning i form av godsaker går han med på att bli borstad. Han har fått sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär.
 
Pris för att adoptera Lácite är 1800 kr. 
 

Skrutt

Stad: Stockholm

Ålder: född 2020-06-12

Kön: hane

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då han är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Lady och Lufsen som är kaninungarnas föräldrar räddades av en person som såg en annons om dem på blocket där de satt i en liten bur och inte hade varken strö eller hö. Lady var redan dräktig när hon kom till oss och födde kaninungarna hos jourhemmet. Både Lady och Lufsen är trevliga, vänliga kaniner med bra temperament. Kaninungarna går fritt i hela huset och det är underbart att se hur sociala och nyfikna dem är. De är inte alls blyga eller rädda utan busiga och framåt. De älskar att vara med människor och håller sig gärna nära. På kvällarna sitter dem med jourmatte nedanför soffan och allra helst på hennes ben. Det finns små barn i hemmet och det är inga problem. De har fått sina kind-och framtänder kollade av veterinär. De kan flytta till nya hem från mitten på augusti. 
 
Pris för att adoptera en kaninunge är 1000 kr.

Hedvig - bokad

Stad: Borlänge

Ålder: född 2020-07-05

Kön: hona

Kastrerad: adopteras med kastreringskrav då hon är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Hedvig kom till Smådjurschansen 6/9–2020 tillsammans med sina syskon Rut, Doris och Gottfrid. Kullen är född 5/7–2020 och blev omhändertagna vid födsel på grund av bristande intresse hos ägaren. Då det inte fanns möjligheten för omhändertagaren att ha kvar dem kom de därefter till Smådjurschansen. Hedvig är en liten äventyrare som gärna utforskar nya ställen. Bland sina syskon är hon kullens överste som oftast är först fram. Hedvig är inte främmande för att bli klappad men tycker det är lite otäckt att bli buren. Syskonen har tidigare bott utomhus men bor nu inomhus och upplevs trivas bra i båda miljöerna. Hon har fått sina fram- och kindtänder kontrollerade hos veterinär. 

 

Priset för att adoptera Hedvig är 1000 kr. 
 

Ninja - bokad

Stad: Stockholm (Värmdö)

Ålder: 2020-05-31

Kön: hona

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då hon är för ung för att kastreras

Chipmärkt: ska chipmärkas

Vaccinerad: ska vaccineras

Ninjas mamma hittades hemlös och ett dygn efter att hon kommit till oss födde hon Ninja och hennes två syskon. Ninja är en nyfiken och sprallig liten kaninbebis som skuttar runt mest hela tiden och njuter av livet. Ninjas mamma är en väldigt trevlig kanin och vi hoppas att ungarna tar efter henne. Pappan är okänd. Ninja blir troligtvis rätt så liten till storleken. Ninja ska få sina kind-och framtänder kontrollerade av veterinär innan adoption.
 
Priset för att adoptera Ninja är 1000 kr. 
 

Mercurius - bokad

Stad: Norrtälje

Ålder: 2020-06-25

Kön: hane

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då han är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ska vaccineras 28/8

Mercurius kom till Smådjurschansen i augusti 2020 tillsammans med sin mamma och sina syskon. En familj köpte två kaniner på blocket som skulle vara två honor men det visade sig snabbt att det inte stämde. Tre kullar hann honan föda innan vi hämtade hanen (Rock, finns att se under hanar adoption) och den första kullen. Vi tog därefter emot andra kullen och nu den sista samt mamman. Både föräldrarna och ungarna är väldigt trevliga i temperamentet. Mercurius kan bo både ute och inne. Han kommer få sina kind-och framtänder kollade hos veterinär i samband med vaccinering. 
 
Pris för att adoptera Mercurius är 1000 kr. 

Ros - bokad

Stad: Uppsala

Ålder: född mars eller april 2020

Kön: hona

Kastrerad: adopteras med kastreringskrav då hon ännu är för ung för att kastreras

Chipmärkt: ja

Ros är upphittad på en kolonilott i Örebro tillsammans med sina två systrar. Ros kallas också Gos-ros, eftersom det bästa hon vet är att gosa. Hon gillar att bli uppburen i famnen eller klappad på. Ros har även lärt sig att hoppa upp i soffan för att kela. Ros är förtjust i mat och tycker det är roligt att leta efter pellets och att springa efter en aktivitetsboll som det kommer mat ifrån. Hon är en mästerlig hoppare som tar sig upp på de mest otänkbara ställena. Det är därför viktigt att hennes hem är kaninsäkert. Ros är väldigt trygg i sitt jourhem men kan bli lite nervös till en början med personer hon inte känner igen. Ros kan komma på inkallning när hon hör ett speciellt läte som hon lärt sig att känna igen. Ros har fått sina fram- och kindtänder kontrollerade hos veterinär.

Priset för att adoptera Ros är 700kr.

Dennis - bokad

Stad: Örebro

Ålder: född 2020-06-30

Kön: hane

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då han är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Dennis kom till Smådjurschansen i juli 2020 då hans mamma fick en oplanerad kull ungar. Dennis är en social, nyfiken kille som är mycket hanterad sen födseln och trygg i sin personlighet. Han kommer alltid fram till oss människor, gillar att vara med när hans inhägnad städas. Dennis gillar att bli klappad på, han tycker det är jättemysigt. Han tycker ibland om att sitta i knät och bli klappad på men uppskattar inte riktigt att bli buren i famnen, då blir han snabbt sprattlig och vill ned men kommer ofta snabbt tillbaka för att bli klappad på. Detta är normalt för kaninungar som har mycket energi. Dennis är snäll mot andra kaniner och vill ha en kaninkompis i sitt nya hem när han blivit kastrerad. Dennis bor nu utomhus och trivs med det men kan säkert trivas inomhus också. Han är en dvärgvädur av lite större modell. Han är mycket matglad så framöver kan det vara bra att hålla lite koll så han inte äter för mycket. Dennis har fått sina fram-och kindtänder kontrollerade av veterinär 
 
Priset för att adoptera Dennis är 1000 kr. 

Frodo - bokad

Stad: Stockholm

Ålder: född 2020-05-31

Kön: Hane

Kastrerad: kan inte kastreras ännu då han är för liten. Adopteras ut med kastreringskrav.

Vaccinerad: ja

Frodos mamma hittades hemlös och ett dygn efter att hon kommit till oss födde hon Frodo och hans två syskon. Frodo är en nyfiken och sprallig liten kanin som skuttar runt mest hela tiden och njuter av livet. När han har tid så tycker han det är mysigt att bli klappad. Frodo är snäll i all hantering. Frodos mamma är en väldigt trevlig kanin, pappan är okänd. Frodo blir troligen rätt så liten till storleken som fullvuxen. Frodo har fått sina kind-och framtänder kontrollerade hos veterinär. 

Priset för att adoptera Frodo är 1000 kr. 

Tellus - bokad

Stad: Uppsala

Ålder: 2020-06-25

Kön: hane

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då han är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Tellus kom till Smådjurschansen i augusti 2020 tillsammans med sin mamma och sina syskon. En familj köpte två kaniner på blocket som skulle vara två honor men det visade sig snabbt att det inte stämde. Tre kullar hann honan föda innan vi hämtade hanen (Rock, finns att se under hanar adoption) och den första kullen. Vi tog därefter emot andra kullen och nu den sista samt mamman. Både föräldrarna och ungarna är väldigt trevliga i temperamentet. Tellus kan bo både ute och inne. Han har fått sina kind-och framtänder kollade hos veterinär i samband med vaccinering. Tellus är en otroligt nyfiken kanin, just nu är hans största hobby att spana på jourhemmets katt, från ett litet avstånd då han finner att katten fortfarande är lite läskig. En annan hobby Tellus har är att ta sig in i hö påsen och smaska i sig massa hö. Tellus är social och väldigt framåt. Han är den som alltid varit först fram i kullen. Vi misstänker att han kommer vara lätt att lära olika trick och liknande på grund av att han är så framåt. Bjuder man på banan och blåbärsris så är man riktigt populär i Tellus ögon.
 
Pris för att adoptera Tellus är 1000 kr. 

Vallmo - bokad

Stad: Örebro

Ålder: född ca mitten på mars

Kön: hona

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då hon är för ung för att kastreras

Chipmärkt: ja

Vallmo föddes hemlös av utsläppta tamkaniner. Hon fångades in av Smådjurschansen då hon annars skulle skjutas. När Vallmo kom till jourhemmet var hon skygg och blev rädd bara av att se en människa. Nu däremot är hon en nyfiken och pigg tjej som gillar att springa fram och hälsa på jourmatte vid dörren. Vallmo tyr sig till andra kaniner och tvättar och putsar gärna, hon vill därför ha en kaninkompis i sitt nya hem. Nya människor tycker hon kan vara läskiga till en början, men kommer fram efter en liten stund (speciellt om man lockar med lite godis). Vallmo har lärt sig att komma på inkallning och brukar rusa fram för att få sig en lite munsbit när hon hör inkallningsljudet. Vallmo gillar inte att bli uppburen, men det är något som hon blir mer och mer van vid. När hon väl är i famnen brukar hon vara stilla. Vallmo är en mästerlig hoppare och kan hoppa upp till fönsterräcket där hon gillar att spana ut över omgivningen. Det är därför viktigt att hennes föralltid-hem är kaninsäkert. Vallmo har aldrig gnagt på någon möbel eller liknande och hon är rumsren. Hon har fått sina kind-och framtänder kollade av veterinär.

Priset för att adoptera Vallmo är 700kr. 

Puma - bokad

Stad: Örebro

Ålder: född 2020-07

Kön: hona

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då hen är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Puma var hemlös som kaninunge och fångades in av Smådjurschansen i september tillsammans med sina syskon, däribland  Nike, Reebok och Adidas. De var då cirka 3-4 veckor gamla och helt hjälplösa ute i det vilda där många faror lurade på dem. Några av ungarna som fångades in var undernärda och magra och överlevde tyvärr inte.

Puma är en blandraskanin. Puma var mycket liten och jourmatte hade fullt upp med stödmatning den första tiden. Det visade sig dock att Puma var en riktig fighter då hon överlevde och nu har vuxit till sig, mår väl och busar precis som de andra ungarna men är ännu minstingen i gänget. Puma bor idag utomhus i ett kaninhus i flera våningar och med tillhörande inhägnad. Hon bor tillsammans med Nike, Adidas och Reebok och de trivs mycket bra tillsammans. Puma är nyfiken och social men ännu lite försiktig av sig. Hon kommer gärna fram till jourmatte och äter ur handen, gillar att bli klappad och oftast också att mysa i famnenPuma skulle nog trivas bäst som innekanin åtminstone denna första vinter för att få möjlighet att vänja sig mer vid människor. Hon kan med fördel adopteras tillsammans med Nike, Reebok eller Adidas. Puma håller sig ofta tillsammans med Nike. Puma har fått sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär.

Priset för att adoptera Puma är 1000kr.

Lane - bokad

Stad: Örebro

Ålder: 2020-08

Kön: hona

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då hon är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Lane kom till Smådjurschansen efter att ha hittats dumpad intill en 90-väg tillsammans med 7 andra kaniner, däribland hennes tre syskon. Alla fyra syskonen är extremt lätthanterade och mysiga. De älskar att gosa och floppar konstant. De är inte rädda för någonting i stort sett. Lane kan adopteras tillsammans med Route eller Road om så önskas. Lane kommer få sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär innan adoption. Hon är rumsren.

Priset för att adoptera Lane är 1000kr.

Road - bokad

Stad: Örebro

Ålder: 2020-08

Kön: hona

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då hon är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Road kom till Smådjurschansen efter att ha hittats dumpad intill en 90-väg tillsammans med 7 andra kaniner, däribland hennes tre syskon. Alla fyra syskonen är extremt lätthanterade och mysiga. De älskar att gosa och floppar konstant. De är inte rädda för någonting i stort sett. Road kan adopteras tillsammans med Lane eller Route om så önskas. Road kommer få sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär innan adoption. Hon är rumsren.

Priset för att adoptera Road är 1000kr.

Highway - bokad

Stad: Örebro

Ålder: 2020-08

Kön: hane

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då han är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Highway kom till Smådjurschansen efter att ha hittats dumpad intill en 90-väg tillsammans med 7 andra kaniner, däribland hans tre syskon. Alla fyra syskonen är extremt lätthanterade och mysiga. De älskar att gosa och floppar konstant. De är inte rädda för någonting i stort sett. Highway kommer få sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär innan adoption. Han är rumsren.

Priset för att adoptera Lane är 1000kr.

Mazarin - bokad

Stad: Borås

Ålder: troligtvis född under våren 2020

Kön: Hane

Kastrerad: Nej, adopteras med kastreringskrav då han är för ung att kastreras nu 

Vaccinerad: kommer kastreras

Mazarin kom till Smådjurschansen i oktober 2020 efter att ha hittats dumpad utomhus. Han är en snäll, ung kanin som dock är lite reserverad än så länge. Nyfikenheten tar dock överhand och han vågar sig fram för att nosa. Mazarin bor inne, är rumsren och är van vid hund. Han ska få sina kind-och framtänder kollade av veterinär. 

Priset för att adoptera Mazarin är 1000 kr. 

Milo - bokad

Stad: Örebro

Ålder: 2020-08

Kön: hane

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då han är för ung för att kastreras

Vaccinerad: kommer vaccineras

Milo kom till Smådjurschansen efter att ha hittats dumpad intill en 90-väg tillsammans med 7 andra kaniner, däribland hans tre syskon. Alla fyra syskonen är extremt lätthanterade och mysiga. De älskar att gosa och floppar konstant. De är inte rädda för någonting i stort sett. Milo är en väldigt social och modig kanin. Det tog inte lång tid innan han började springa fram till jourmatte för att få uppmärksamhet så fort hon gick in i rummet. Han är väldigt tam och sitter gärna i knät och myser en stund. Han är snäll vid all hantering. När han tror det vankas något gott är han genast vid jourmattes fötter, står på bakbenen och springer runt. Milo är inte riktigt rumsren än men är på god väg.  Han är inte van vid barn eller andra djur men det skulle nog inte vara några större problem eftersom han är väldigt social, framåt och nyfiken. Milo bor inomhus nu men skulle nog trivas att bo ute också. Milo kommer få sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär innan adoption. 

Priset för att adoptera Milo är 1000kr.

Route - bokad

Stad: Örebro

Ålder: 2020-08

Kön: hona

Kastrerad: adopteras okastrerad samt med kastreringskrav då hon är för ung för att kastreras

Vaccinerad: ja

Route kom till Smådjurschansen efter att ha hittats dumpad intill en 90-väg tillsammans med 7 andra kaniner, däribland hennes tre syskon. Route är världens snällaste och mysigaste lilla tjej. Det bästa hon vet är att gosa. Håller man henne i famnen och klappar på henne så tycker hon det är så mysigt att hon nästan somnar. Hon är inte rädd för någonting och älskar allt och alla. Hon är rumsren. Route har fått sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär. 

Priset för att adoptera Route är 1000kr.