Fåglar

Sebastian & Sara

Djurslag: zebrafinkar

Stad: Uppsala (Älvkarleby)

Ålder: okänd

Kön: hane och hona

Sebastian och Sara kom till Smådjurschansen i augusti 2023. De har tidigare bott på ett äldreboende, när deras ägare där gick bort hamnade de hos en familj som tog mycket väl hand om dem men som inte hade möjlighet att ha kvar dem. I sitt tidigare hem har de haft ett eget rum där de fått flyga fritt tillsammans med andra zebrafinkar. De är mycket aktiva fåglar men ej handtama. Pga tidigare obalans i flocken där hanarna bråkat om honorna är Sara lite plockad i nacken.

Priset för att adoptera Sebastian och Sara är 200kr.

 

Oliver

Djurslag: zebrafink

Stad: Uppsala (Älvkarleby)

Ålder: okänd

Kön: hane

Oliver kom till Smådjurschansen i augusti 2023. Han har tidigare bott på ett äldreboende, när deras ägare där gick bort hamnade de hos en familj som tog mycket väl hand om dem men som inte hade möjlighet att ha kvar dem. I sitt tidigare hem har han haft ett eget rum där de fått flyga fritt tillsammans med andra zedrafinkar. Han är en mycket aktiv fågel men ej handtam. Han kvittrar väldigt fint utan att vara högljudda som andra fågelarter kan vara.

Priset för att adoptera Oliver är 100kr.

 

Simba & Cissi

Djurslag: zebrafinkar

Stad: Uppsala (Älvkarleby)

Ålder: okänd

Kön: hane och hona

Cissi och Simba kom till Smådjurschansen i augusti 2023. De har tidigare bott på ett äldreboende, när deras ägare där gick bort hamnade de hos en familj som tog mycket väl hand om dem men som inte hade möjlighet att ha kvar dem. I sitt tidigare hem har de haft ett eget rum där de fått flyga fritt tillsammans med andra zebrafinkar. De är mycket aktiva fåglar men ej handtama. Pga tidigare obalans i flocken där hanarna bråkat om honorna är Cissi plockad i nacken.

Priset för att adoptera Simba och Cissi är 200kr.