Kaniner honor

Gin

Stad: Uppsala (Faringe)

Ålder: född ca 2018-08-15

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Chipmärkt: Ska chipmärkas

 Gin lämnades till Smådjurschansen 2019-08-31 då hon inte fungerade tillsammans med hennes familjs andra kanin. Gin är hälften vildkanin och vill helst inte bli klappad eller kelad med. Mer info om Gin kommer snart.
 
Priset för att adoptera Gin är 1200kr.

Yumi

Stad: Stockholm (Knivsta)

Ålder: okänd

Kön: Hona

Kastrerad: nej

Chipmärkt: Ska chipmärkas

Yumi är en hittekanin och kom till Smådjurschansen i augusti 2019. Hon är troligtvis en ung kanin. Hon är fortfarande lite blyg med människor men är snäll i hantering och kloklipp.
 
Priset för att adoptera Yumi är 1200kr.

Piri Piri

Stad: Falun

Ålder: född ca juni 2019

Kön: Hona

Kastrerad: Nej, adopteras okastrerad

Chipmärkt: Ska chipmärkas

Piri Piris föräldrar hade inga ägare och födde Piri och hennes syskon utomhus i ett bostadsområde. Vi lyckades fånga in Piri och hon bor nu i ett jourhem i Falun. Hon är en mycket aktiv och glad kanintjej, väldigt orädd. Hon tar sig upp på det mesta och fungerar bra tillsammans med både hund och katt. 
 
Priset för att adoptera Piri är 1200kr.

Mirella

Stad: Örebro

Ålder: okänd

Kön: Hona

Kastrerad: Ska kastreras

Chipmärkt: Ska chipmärkas

Mirella kom till Smådjurschansen efter att ha hittats vanvårdad utomhus. När hon kom till oss hade hon extrema frätskador på tassarna, magen och låren samt extrema trycksår och mycket svullna tassar. Idag mår Mirella mycket bättre..

Mirella är av rasen liten rex. Hon är en otroligt snäll, nyfiken och social tjej. Hon älskar uppmärksamhet och när det händer saker vill Mirella mer än gärna vara mitt i smeten. Hon gillar att bli klappad och gosar gärna tillbaka.

Priset för att adoptera Mirella är 1200kr

Ester

Stad: Karlstad

Ålder: född 2013

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Chipmärkt: Ja

Ester kom till Smådjurschansen 2019-07-07 då hennes familj inte längre kunde ha kvar henne. Innan Ester kom till oss beskrevs hon som dominant och aggressiv, något vi inte märkt av i jourhemmet. Hon är en bestämd tjej med stor personlighet men är absolut inte inte aggressiv. Har man äpple med sig så gör hon vad som helst och det fungerar bra som lockbete om man vill till exempel träna tricks. Hon är en mycket sällskapssjuk och social tjej, men är inte en kanin som älskar att gosa. Ester är rexpälsad. För att vara en pensionär-kanin har hon mycket energi och är super busig. Hon har fått sina fram -och kindtänder kontrollerade hos veterinär.

Priset för att adoptera Ester är 600kr.