Kaniner honor

Rose

Stad: Kumla

Ålder: född 2019-12-18

Kön: Hona

Kastrerad: Nej

Chipmärkt: Ska chipmärkas

Rose kom till Smådjurschansen som en akut omplacering. Hon är en glad liten kanin som älskar människor och älskar uppmärksamhet och sällskap. Hon är snäll och lätt att hantera. Mer info kommer snart. 

Priset för att adoptera Rose är 700kr.

Olympia

Stad: Lindesberg

Ålder: okänd

Kön: Hona

Kastrerad: ja

Chipmärkt: ja

Olympia kom till Smådjurschansen i Januari 2020 då hennes familj inte kunde ha kvar henne. Hon är en belgisk jätte vilket är en mycket stor ras. Gillar inte att bli buren eller lyft och är ingen gosekanin, men tillåter sig att bli upplyft och hanterad utan problem. Vi tror att hon kommer lära sig att uppskatta gos med tiden. Hon är en väldigt fin och lugn tjej, troligtvis lite äldre, och vill gärna komma till ett lugnt och stabilt hem. Hon bor inomhus nu men trivs bäst utomhus. 

Priset för att adoptera Olympia är 1200kr

Lilo

Stad: Uppsala

Ålder: ca 3 år

Kön: Hona

Kastrerad: ja 

Chipmärkt: ja

Lilo kom till Smådjurschansen 2020-02. Hon hittades ursprungligen dumpad utomhus och kom då till Smådjurschansen och blev snabbt adopterad. Nu har hon kommit tillbaka till Smådjurschansen efter att hennes familj fått barn och Lilo trivs inte i ett hem med små barn. Lilo behöver komma till ett lugnt och stabilt hem utan barn, däremot funkar andra djur bra. Lilo är cäldigt egen och kräver att man ger henne mycket frihet och eget utrymme så att hon inte känner sig trängd. När Lilo trivs så är hon en mycket rolig och fantastisk liten kompis som uppskattar gos på hennes villkor. 

Priset för att adoptera Lilo är 1200kr

Stella - bokad

Stad: Göteborg

Ålder: okänd

Kön: Hona

Kastrerad: Ska kastreras

Chipmärkt: Ska chipmärkas

Stella kom till Smådjurschansen 2019-11-15 efter att hon räddats från vanvård. Hon tycker om att gosa och ligga tätt intill i soffan, framför allt om kvällarna, och han tar gärna själv initiativ till gos. När hon inte är på gos-humör gillar hon att gräva runt bland filtar samt gärna klättra över jourmatte i soffan för att sedan skutta vidare och utforska. Stella är mer aktiv om kvällarna, på dagarna vilar hon gärna i sin låda i buren. Hennes favoritgodis är persilja och koriander. Stella hör lite dåligt, förutom när man tar fram godis till henne, då kommer hon som ett skott. Stella är helt rumsren och gör sina behov i ett hörn i hennes bur. 

 

Priset för att adoptera Stella är 1200kr.