Gnagare

Kiwi, Litchi och Peach

Stad: Stockholm

Ålder: födda 2020-05-27

Kön: honor

Råttorna Kiwi, Litchi och Peach kom till Smådjurschansen då deras tidigare familj inte riktigt hade tid för dem längre. När de först kom till jourhemmet var de lite avvaktade och blyga inför allt det nya men de blev snabbt varma i kläderna och numera tar de mer än gärna för sig. De röjer gärna runt i hemmet och hittar på små äventyr, hittar nya saker att klättra på eller hittar mat att samla på. Supertrevliga och väldigt snälla små råttisar.  

 → När man adopterar Kiwi, Litchi och Peach får man, utan extra kostnad, med sig deras nuvarande bur. Det är en Savic Royal Suite 95 Double, nypris ca 3700kr. 

 

Priset för att adoptera tjejerna är 900 kr

Tacos och Nachos

Stad: Uppsala

Ålder: 

Kön: hanar

Kastrerade: nej

Tacos och Nachos kom till Smådjurschansen efter att de omhändertagits från ett hem där de ej fått den vård, omsorg och kärlek som de behöver. De är två glada och snälla pojkar men som ännu är lite tveksamma till människor. Sedan de kom till jourhemmet har de dock gjort framsteg i sin socialisering och Tacos har låtit sig bli klappad på huvudet. 
  
Priset för att adoptera Nachos och Tacos är 600kr

Marley

Stad: Stockholm

Ålder: född 2019

Kön: hane

Kastrerad: kommer kastreras

Marley kom till Smådjurschansen i februari tillsammans med sin bror Bobbis. Tyvärr avled Bobbis strax efter att ha ankommit till oss. Marley är en mycket snäll och ranglåg kille. Hans framtida kompis eller kompisar behöver vara inte alltför dominanta eftersom Marley är för snäll för att säga ifrån. 
  
Priset för att adoptera Marley är 600 kr.

Berit

Stad: Örebro (Hampetorp) 

Ålder: född 2016-11

Kön: hona

Berit, Rut, Tora och Signe kom till Smådjurschansen i februari 2021 då deras familj tappat intresset för dem. Rut och Tora är helsyskon och de delar pappa med Berit. Berit är en väldigt söt och  påhittig tjej som gärna utforskar sin omgivning. Hon bor just ni tillsammans med Rut, Tora och Signe och kan adopteras med en eller flera av dem. Hon är van vid hund och äldre barn. 
  
Priset för att adoptera Berit är 600kr.
Priset för att adoptera Berit och en eller flera av hennes vänner är 1000kr.

Rut

Stad: Örebro (Hampetorp) 

Ålder: född 2016-11

Kön: hona

Berit, Rut, Tora och Signe kom till Smådjurschansen i februari 2021 då deras familj tappat intresset för dem. Rut och Tora är helsyskon och de delar pappa med Berit. Rut är en snäll och sällskaplig tjej. Hon bor just ni tillsammans med Berit, Tora och Signe och kan adopteras med en eller flera av dem. Hon är van vid hund och äldre barn. 
  
Priset för att adoptera Rut är 600kr.
Priset för att adoptera Rut och en eller flera av hennes vänner är 1000kr.