Gnagare

Diana

Stad: Stockholm

Ålder: född i juni 2018

Kön: Hona

Diana kom till Smådjurschansen 2018-10-29 då hon räddats från avlivning. Hon är en lycklig och sprallig liten ökenråtta med mycket energi. Hon är väldigt nyfiken och social och kommer fram så fort man börjar greja i hennes bur eller så fort man sätter sig vid hennes bur och börjar prata. Hon är mycket snäll men tycker det är otäckt att lyftas upp.

Priset för att adoptera Diana är 200kr.

Lana

Stad: Stockholm (Kungsholmen)

Ålder: född i juni 2018

Kön: Hona

Lana kom till oss 2018-10-29 efter att ha räddats från avlivning. Lana går med på att hanteras även om hon såklart hellre beger sig ut på upptäcktsfärd i hemmet. Hon är snäll, aktiv och nyfiken, som en ung gerbil bör vara med andra ord. 

Priset för att adoptera Lana är 200kr.

Liv & Sol - bokade

Stad: Örebro

Ålder: ca 1 år

Kön: Honor

Liv och Sol kom till oss 2019-04-14 efter att ha räddats från avlivning då deras familj tröttnat på dem. Liv är den som bestämmer av paret, när de först kom till jourhemmet var hon snabb med att utforska och hälsa. Sol däremot är lite mer avvaktande och det tog cirka två veckor innan Sol började utforska och började närma sig jourmatte. Jourmatte har börjat träna dem mentalt på olika sätt vilket har gett resultat och de blir mer och mer självsäkra. De går fritt hemma hos jourmatte och sköter det galant, inget gnagande på saker och inget kissande på golvet så länge toaletten finns i närheten.

Priset för att adoptera Liv och Sol är 600kr.