Gnagare

Fluffis och Våfflan

Stad: Karlsholmsbruk

Ålder: födda 2018-10-10

Kön: Hanar

Fluffis och Våfflan kom till Smådjurschansen i maj 2020 efter att ha räddats från ett hem där de vanvårdades. De är lite blyga men samtidigt nyfikna och kan inte låta bli att komma fram och kika. Framför allt Våfflan är väldigt framåt och tillåter att man klappar honom lite grann. De har lärt sig att prassel oftast betyder mat och då ropar de entusiastiskt efter jourmatte för att förhoppningsvis få sig en liten godbit.

Våfflan och Fluffis kan tas till Gävle eller Uppsala.

Priset för att adoptera pojkarna är 700kr.

Egon

Stad: Motala

Ålder: född 2016

Kön: hane

Egon kom till Smådjurschansen i april 2020 efter att ha räddats från avlivning. Han är en snäll och nyfiken liten kille. Mer info kommer snart.

Priset för att adoptera Egon är 300kr.

Lilly och Kossan - bokade

Stad: Karlsholmsbruk

Ålder: födda 2019-02-01

Kön: Honor

Lilly och Kossan kom till Smådjurschansen i maj 2020 efter att ha räddats från ett hem där de vanvårdades. De är nyfikna och framåt och blev jätteglada när de kom till jourhemmet och fick massor av yta att springa på. Lilly är den av de två som är mest framåt och modigast medans Kossan hellre iakttar en från sitt hus.

Lilly och Kossan kan tas till Gävle eller Uppsala.

Priset för att adoptera tjejerna är 700kr.

Doris, Anki, Bibbi och Citra - bokade

Stad: Motala

Ålder: Anki är född 2013, Bibbi är född 2016, Citra är född 2017 och Doris är född 2018.

Kön: honor

 Bibbi, Anki, Citra och Doris kom till Smådjurschansen i april 2020 efter att ha räddats från avlivning. De är alla snälla och nyfikna och det går bra att klappa dem.  

Priset för att adoptera tjejerna är 700kr.