Gnagare

Lana

Stad: Stockholm (Kungsholmen)

Ålder: född i juni 2018

Kön: Hona

Lana kom till oss 2018-10-29 från en privatperson som räddat henne från avlivning. På grund av hennes bakgrund har Lana aldrig fått lära sig att hanteras av människor. Hon är dock snäll, nyfiken och glad men gillar inte att bli hanterad. Lana bor i en stor bur som kan köpas med vid adoption.

Diana

Stad: Stockholm (Kungsholmen)

Ålder: född i juni 2018

Kön: Hona

Diana kom till oss 2018-10-29 från en privatperson som räddat henne från avlivning. Diana går med på att hanteras även om hon såklart hellre beger sig ut på upptäcktsfärd i hemmet. Hon är snäll, aktiv och nyfiken, som en ung gerbil bör vara med andra ord. Diana bor i en stor bur som kan köpas med vid adoption.

Pomello & Pipino

Stad: Stockholm (Norsborg)

Ålder: födda 2015

Kön: Hanar

Kastrerade: Ska kastreras

Pomello och Pipino omhändertogs av Smådjurschansen 2018-10-06 från en ohållbar situation. De har bott hela sina liv i en bur i en liten bod utan fönster så allting är väldigt nytt för dem och de är väldigt försiktiga av sig.  De är dock snälla och lätthanterade. Mer info kommer.

Priset för att adoptera Pomello och Pipino är 900kr.

Trollet & Borstän

Stad: Stockholm (Norsborg)

Ålder: Trollet är född 2014 och Borstän är född 2016.

Kön: Hanar

Kastrerade: Ska kastreras

Trollet och Borstän omhändertogs av Smådjurschansen 2018-10-06 från en ohållbar situation. De har bott hela sina liv i en bur i en liten bod utan fönster så allting är väldigt nytt för dem och de är väldigt försiktiga av sig.  De är dock snälla och lätthanterade. Trollet är lite modigare och mer framåt än Borstän. Borstän är i dagsläget överviktig och går på hödiet för att uppnå en mer lämplig vikt. Mer info kommer.

Priset för att adoptera Trollet och Borstän är 900kr.

Boomer, Snövit och Elsa - bokade

Stad: Hallsberg

Ålder: ca 1 år gamla

Kön: Honor

Boomer, Snövit och Elsa lämnades in till Smådjurschansen 2018-06-14 då deras ägare inte hade råd att ha kvar dem. De är snälla, busiga och lätthanterade. Vana vid andra djur och barn. Mer info kommer.