Gnagare

Egon

Stad: Motala

Ålder: född 2016

Kön: hane

Egon kom till Smådjurschansen i april 2020 efter att ha räddats från avlivning. Han är en snäll och nyfiken liten kille. Mer info kommer snart.

Priset för att adoptera Egon är 300kr.

Ingvar

Stad: Stockholm

Ålder: född 2019-08

Kön: Hane

Kastrerad: ja

Ingvar är ett marsvin av den lite modigare sorten, han är väldigt nyfiken och springer gärna omkring på äventyr. Han kommer fram och hälsar och tar mat ur handen, uppskattar dock inte gos särskilt mycket men han är lugn i famnen. Han är långhårig och behöver lite pälsvård samt klippas kort i de nedre regionerna. Ingvar är en kastrerad herre som gillar damer, vilket han vill ha sällskap av i sitt nya hem. Ingvar har fått munhålan kollad av veterinär vid kastrering.  

Charles

Stad: Stockholm

Ålder: född 2019-08

Kön: Hane

Kastrerad: ja

Charles är en blyg och snäll kille. Han är kastrerad och söker ett hem där han får sällskap av andra marsvin, antingen en eller flera honor eller en hanbebis. Charles tycker mycket om mat och äter gärna ur handen. Han är inte mycket för att gosa men han är en nyfiken kille som gärna utforskar. När han väl känner dig och känner sig trygg så kan han inte sluta prata. Charles har fått munhålan kollad av veterinär vid kastrering.