Gnagare

Ross, Chandler, Joey

Stad: Örebro (Odensbacken)

Ålder: ca födda mellan 16 juli – 30 juli

Kön: hanar

I juli 2020 omhändertog Smådjurschansen ett stort antal råttor som Länsstyrelsen omhändertagit från vanvård. Flera av dessa var dräktiga och födde ungar i jourhemmet. Dessa ungar är nu tillgängliga för adoption. Ross, Chandler och Joey adopteras tillsammans. De är mycket sociala och glada, de älskar människor och tycker det är jättekul att få springa lösa. När man sträcker in handen till dem så blir de alldeles exalterade och slickar frenetisk på handen tills man bli alldeles blöt. 

Priset för att adoptera Ross, Chandler och Joey är 1200kr.

Donna och Jackie

Stad: Örebro (Odensbacken)

Ålder: ca födda mellan 16 juli – 30 juli

Kön: honor

I juli 2020 omhändertog Smådjurschansen ett stort antal råttor som Länsstyrelsen omhändertagit från vanvård. Flera av dessa var dräktiga och föddes sina kullar hos Smådjurschansen. Donna och Jackie är snälla och vana vid hantering. De älskar när de får klättra på en och när de får springa på golvet.

Priset för att adoptera Donna och Jackie är 600kr

Phoebe, Rachel och Monica

Stad: Örebro (Odensbacken)

Ålder: ca födda mellan 16 juli – 30 juli

Kön: honor

I juli 2020 omhändertog Smådjurschansen ett stort antal råttor som Länsstyrelsen omhändertagit från vanvård. Flera av dessa var dräktiga och födde sina kullar hos jourhemmet. Phoebe, Rachel och Monica är busiga, pigga och glada. De älskar allt och alla och är inte rädda av sig.

Priset för att adoptera tjejerna är 900kr.