Gnagare

Diana

Stad: Örebro (Odensbacken)

Ålder: född i juni 2018

Kön: Hona

Diana kom till Smådjurschansen 2018-10-29 då hon räddats från avlivning. Hon är en lycklig och sprallig liten ökenråtta med mycket energi. Hon är väldigt nyfiken och social och kommer fram så fort man börjar greja i hennes bur eller så fort man sätter sig vid hennes bur och börjar prata. Hon är mycket snäll men tycker det är otäckt att lyftas upp.

Priset för att adoptera Diana är 200kr.

Twister

Stad: Örebro (Mosås)

Ålder: okänd

Kön: Hane

Twister kom till Smådjurschansen i juli 2019 efter att hans familj flyttat och lämnat Twister och hans vän lösa på tomten. Tyvärr klarade sin inte Twisters kompis. Twister är en mycket snäll liten kille, nyfiken och social och bekväm i de flesta situationer. Han är inte rädd för andra djur.

Priset för att adoptera Twister är 200kr.

Lana

Stad: Örebro (Odensbacken)

Ålder: född i juni 2018

Kön: Hona

Lana kom till oss 2018-10-29 efter att ha räddats från avlivning. Lana går med på att hanteras även om hon såklart hellre beger sig ut på upptäcktsfärd i hemmet. Hon är snäll, aktiv och nyfiken, som en ung gerbil bör vara med andra ord. 

Priset för att adoptera Lana är 200kr.

Millie - bokad

Stad: Stockholm

Ålder: född ca 2019-03

Kön: Hona

Millie kom till Smådjurschansen juni 2019 efter att hennes ägare ångrat sitt köp och lämnat in henne på en veterinärklinik för avlivning. Hon är en försiktig och snäll liten tjej. Vårt krav är att Millie ska få komma till ett hem där hon kan få minst en artfrände.

Priset för att adoptera Millie är 200kr.

Smultron - bokad

Stad: Stockholm

Ålder: född ca 2019-04-01

Kön: Hona

Smultron kom till Smådjurschansen 2019-07-07 då hon lämnats på en veterinärklinik när hennes ägare tröttnat på henne. Hon är en mycket livlig och glad liten hamster som är snäll i hantering. 

Priset för att adoptera Smultron är 200kr.